"Obetalbart"

På lördag är det fest. Utan killar.
På lördag bjuds det in till sexparty. (Så om mamma eller pappa läser så kan ni bortse från det.... haha)
På lördag intar massa flickor vår lägenhet för att dricka drinkar, fnissa och shoppa loss.
Ska bli himla roligt.

Var ju i Ängelholm i lördags också.. ska jag kanske dela med mig av. VILKEN MATCH!
Första perioden bara försvann...vilket skitspel. Tråkigare period har jag aldrig varit med om tror jag. Underläge dessutom. Andra perioden var nästan ännu värre. Brynäs hade NOLL spel. Inget anfallspel och inget försvarsspel. Katastrof. Likadant såg det ut i början av tredje. Kunde ju inte undivka att tänka att det var bortkastade pengar att åka ner. Men sen hände det något.
Ove Molin fick in en 3-1 puck och sen bara det smällde. 3-2, 3-3 och till och med 3-4. Och 3 underbara poäng hem till Gävle.
Men man kan inte annat än lida med Rögle, både spelare och supportrar. Dom spelar himla fin hockey och gör mängder med mål, men tappar ofta i sista perioden. Tempot är nog lite högre i Elitserien än i Allsvenskan trots allt. Men det måste vara tufft att leda 45 minuter av matchen och sedan tappa allt på en kvart. En ynka kvart. Men jag var lycklig. Och tack vare gårdagens seger mot Modo hemma leder vi fortfarande ligan. (Och jag vet att det är 49 omgångar kvar, men lite måste man ju få njuta.) Det sm är mest underbart är helt klartatt HV (Eller blå kossorna som min far säger) ligger 7a (HAHA) på bara 7poäng med en match mer spelad. OBETALBART!

Sen måste jag nog ändå nämna söndagens match också, oavsett hur mycket jag vill förtränga det och låtsas som det inte har hänt. Men mer än så säger jag inte.... Nu har jag nämnt det iaf.

"Vinner man alla matcher så tar man guld"

Nu kommer vi!
Snart är vi om!
Nu är vi tillräckligt nära för att Kalmar ska känna oss flåsa dom i nacken.
Och det är som dom säger... Hellre jaga än att bli jagad.
Vi kommer ur underläge och har hela säsongen legat under med några poäng. Kalmar har lett i oändligt många omgångar och hade inför igår ett försprång på 4 poäng. Nu har dom pressen på sig. Med bara sex matcher kvar har vi bara 1 poäng upp. Och med pressen kommer misstagen. Vi såg ju igår bara. Kalmar som bara har öst in mål hela säsongen lyckades inte få in bollen. Nu kommer vi!
Bella sa en uppenbar men ack så vis sak till Elfsborgs hemsida efter segern mot Hammarby. "Vinner man alla matcher så tar man guld." Så eftersom Kalmar uppenbarligen inte har några planer på att vinna all sina matcher så tar vi guldet för vi förlorar inget mer i år.

Vad är nytt förutom det Elfsborgs-relaterade i mitt fotbollstokiga liv?

Jag ska till Ängelholm på lördag tillsammans med Jens och gå på Rögle - Brynäs. Det är tur jag har Jens. Annars hade jag varit helt ensam i min Brynäs-bubbla.
Sen har jag varit så himla gullig och offrat mig för älsklingen och vänner och bokat biljetter till Frölunda - HV71 i Göteborg. Så mycket hockey blir det den här månaden.

Oj.... det blev ännu mer sport ja.

Äsch, det får bli ett sportinlägg idag. Det speglar ju min personlighet ganska bra. :)


"Överdrivna och otroligt olägliga energi"

Jag är så sjukt uttråkad idag.
Önskar näsan att jag skulle jobba. Inte ofta man inte vill vara ledig...
Inte ens tvn, som brukar vara min trogna kamrat, duger idag.

Så vad ska jag göra med min överdrivna och otrolig olägliga energi.
Jag har ju faktiskt inte putsat fönster sen vi flyttade in här för över ett år sen kom jag på. Det gör jag!
Nehe, inte ens det kunde jag roa mig med. Solen ligger på precis är mina fönster är så dom blev ju fammiga som tusan. Ingen idé då. Så det får vänta tills i eftermiddag.

Så nu sitter jag här igen.
Om man skule torka golven och piska mattan kanske?
Och jag har ju faktiskt massa köksskåp som säkert behövs städas...

Utnyttja energin istället för att sitta här och plågas är nog en bra idé.
Så gör vi.

"Bli kidnappad"

Jag har inte överdrivet mycket att berätta idag.
Jag kan inte påstå att det har hänt något utöver det vanliga den här veckan.
Samuel har varit hemma i alla fall. Helt underbart.
Jo, just det... höll ju på att glömma...

Något speciellt har faktiskt hänt. I onsdags sa Samuel till mig att jag skulle vara redo att bli kidnappad när han kom hem efter jobbet. Sagt och gjort så såg jag till att se representabel ut. Han satte mi i bilen och vi åkte iväg. Vi hamnade i Varberg. Så bjöd hn mig på nya Arn och sen skulle vi på restaurang också. Det hoppade vi dock över. Lite onödigt att offra ett resaurangbesök när man inte kan äta ändå. Magen krånglar som tusan med mig. Men vad uppskattad jag kände mig. Han är så underbar min älskling.

Annars har det varit en lugn vecka.
Jobbar bara 24,5 timme. Tyvärr bara uppdelat på två dagar. 13 timmar i önsdags och 11,5 imorgon. Tufft, men sånt är livet.

Idag har jag varit på stan med Malin och Lea och Angelica och Viggo. Bara jag som är utan barn. Får en att längta helt klart. Får väl se när det är dags för oss. Hund först. :)

Nu ska jag släppa datorn och göra lite nytta. Har både disk och tvätt att ta rätt på. Jippi!

RSS 2.0