"De gul-svarta"

Som Elfsborgare kan man inte klaga speciellt mycket när det står 4-0 i paus!
Nordmark startade målkavalkaden efter 11 minuter med 1-0. (Bollen tuchade dock en HBK spelare på vägen).
Efter det har Keane gjort två på raken, i 20de och 44de minuten, det senare på hörna och på övertid tryckte Avdic in ett med en språngskalle efter ett makalöst inlägg av Bajrami.

Frågan är vad som ska sägas i Halmstads omklädninsgrum för att de ska lyckas vända på detta. Kan inte vara roligt att ha en blå tröja på sig just nu. Tack gode gud för de gul-svarta färgerna jag bär.  

"1-0 Elfsborg"

1-0 Elfsborg!!!
Nordmark nätade efter 11 minuter!


"Vi är gul-svarta Elfsborg!"

"En kall öl..."

En kall öl, Elfsborg på TV:n och ett säkrat engelskt ligaguld. Vad mer kan begära?
Det skulle vara en seger på svensk mark i så fall.

"En liten bergsby"

Nu är en semestervecka bokad och klar.
Och helt underbart kommer det bli. 
 
Vecka 35 befinner vi oss i Aspremont en liten bergsby strax norr om Nice på franska rivieran. Vi bosätter oss då i en egen villa med egen pool och utsikt ända ner till Nice och medelhavet. Så det blir en vecka full av vandring i bergen, avslappning vid poolen, färska franska baguetter och croissater och kanske en och annan utflykt, både Monaco och Italien ligger trots allt på godkänt avstånd. Bilder kommer... men inte just nu.

Så nu har jag helt plötsligt en veckas semester vecka 27 som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. får väl se om jag kan tvinga Samuel och ta lite ledigt så vi kan dra iväg på äventyr annars kanske jag ger mig iväg på egna äventyr i Dalarna. Vad tycker du om det Malin? ;)

"Strö salt i såren"

Kan man annat än älska fotboll när man håller på ett lag som Elfsborg?
Mer säger jag inte... behöver inte strö salt i såren på de stackars IFK:arna som sörjer idag.

Vad har annars hänt sedan senast?

Förra helgen bjöd Hårdroxbandet oss på en toppen kväll på Hertings krog. Två killar från jobbet spelar i ett coverband som faktiskt lyckas behålla rocken i musiken och omvandlar det inte till dansband, vilket jag tycker är väldigt vanligt när det gäller coverband. Men den begränsade lokalen till trots så bjöd de oss på en super kväll och de har nog aldrig sålt så mycket öl på det stället förut. Mycket roligt att festa loss med arbetskamrater. Kvällen började trots allt med att en full blondin kom galloperande mot mig. Då kan det ju inte bli annat än lyckat...

Nu i helgen var det dags för Dennis 30-årsfest. Det började med en mycket trevlig stund i solen nere på Skrea med 5-kamp, öl och trevligt sällskap. Själva festen var mycket trevlig, bandet var klart godkänt men jag måste säga att jag är otroligt glad för att jag slapp städa efter den festen. Herregud. Lokalen var minst sagt liten och en hel hög fulla människor som skulle dansa till live-band blev ingen ren tillställning. Men någon gång ska man slippa städtjänsten också.

I helgen har vi faktiskt ingenting planerat. SKÖNT! Är det någorlunda hyfsat väder ska vi nog ta tag i våran så kallade gräsmatta. Räfsa upp all mossa och gödsla lite och se om vi kan få till en så pass mjuk matta så vi i alla fall kan gå på den utan skor.

RSS 2.0