"Tack och lov för Eurosport."

Nu ska det bli skillnad. Nu ska jag bli duktig på att dela med mig av mitt otroligt händelserika liv.

Idag är det kvällspass på jobbet. Sitter här till 18:30. Men jag ska inte klaga. Började inte förrän 12:30 heller. Underbart att få sova tills man själv väljer att gå upp. Sen att jag inte kunde sova längre än till 8:30 är en helt annan femma.

La mig i soffan och satte på TVn. Bara reklam eller spelprogram. Fullständigt deprimerande.

Tack och lov för Eurosport och tack och lov för Australian Open. Fick se slutet på semifinalen mellan Federer och Rodderick. vilken bolltrollkarl han är den där schweitzaren. Sen var det till min förtjusning ännu en semifinal. Nadal mot Verdasco. Fick se drygt ett set innan det var dags att gå. Men vilken match. Fick lov att följa resten på internet. Fem settare som avgjordes i inte mindre än tre tiebreak. Men Nadal tog hem det till slut.

Så nu väntar finalen på söndag mellan Federer och Nadal. Deb ska jag se. Inte mer med det. Men jag vette katten vem jag ska hålla på. Federer är ju underbar att titta på samtidigt som Nadal har en otrolig energi och vilja. Han är inte helt tråkig att titta på heller.
En bra final kommer det bli i alla fall. Men jag sätter nog mina pengar på Federer.

"Extremt dålig på att uppdatera"

Det har hänt mycket sen senast jag skrev här, vilken är en halv evighet sen.
Kan erkänna själv att jag är extremt dålig på att uppdatera the world wide web om mitt liv.

Vi har varit på skidisresa. En väldigt rolig skidresa. Med många skratt, många droppar jäger och både en och två tjusiga vurpor. De vackraste kom efter några starka droppar. Men hur gärna jag än vill få ner en utförlig beskrivning av vår vecka i Sälen så har jag varken tid eller minne för att klara av det nu. Så vi nöjer oss med att fastställa att vi hade grymt roligt.

Nu är dags att flytta också.
Allt är klart på banken så nu ska vi bara hitta våran drömlägenhet.
Vi tittade på en i tisdags men den var alldeles för liten. Bara 7kvm större än den vi har men dubbelt så dyr. Känndes inte som någon bra affär. Trots att den låg bara några minuter från centrum.
Vi ska titta på en tre på måndag och en fantastisk fin tvåa på torsdag. Är tvåan så fin som den är på bilderna är det vår nya lägenhet. Dom har öppnat upp den så kök och vardagsrum flyter ihop. Väldigt uppskattat av fröken Lodin som älskar att stå i köket. Ska hålla tummarna. Vi vill verkligen flytta nu.

Och organisatör som man är så har jag barskt beslutat att vi ska packa ihop vårt källarförråd i helgen. I förberedande syfte. Finns inget negativt i att ha det uppstrukturerat och färdigpackat långt i förväg innan flytten. allt jag slipper tänka på då är jag glad för. Så i helgen blir det flyttbestyr... och fest....

Malin och Mattias är ju faktiskt tillbaka på svensik mark efter nästan 3 veckor borta i Thailand. Så i helgen blir det fest.


RSS 2.0