"Jag borde..."

Jag som skulle göra så himla mycket idag....
Den sista lediga vardagen på den här delen av min semester och jag skulle göra så himla mycket.
Så vaknar man och inser att badet igårkväll har gjort att min förkylning har blommat upp igen. JAG SOM INTE ENS BLIR FÖRKYLD!!! Så blir jag det så klart när jag har semester. Det började i lördags och har tydigen inte gett upp än. Jag har gått igenom alla stadier av förkylningen förutom feber och just nu är det hostan som spökar. Hoppas det är det sista.

Ute lyser solen och jag borde verkligen gå ut och sopa och skura av trädäcket innan det blir olidligt varmt där ute. Jag har nya gardiner på ena sidan i vardagsrummet så jag borde kanske ta ner dom och stryka allihopa så jag kan få upp nytt på båda sidor. Jag har hela diskbänken full med glas som jag verkligen borde ta och diska upp innan skåpen är tomma. Jag borde få tummen ur och måla plankorna som jag ska hänga upp mina blomlådor på. Vore kanske trevligt att få ordning där ute innan sommaren är slut. Det finns så mycket jag borde göra....

Men allra först ska jag göra mig lite frukost och kanske, kanske, kanske ta tag i disken så jag sen med gott samvete kan äta frukosten i soffan framför Våra Bästa År. Man får ju passa på när man är ledig.

Önska mig lycka till.

"En evighet sen"

Semester och nyligen hemkommen från några härliga dagar i Dalarna.
Ändå var jag uppe strax efter halv 7 i morse utan någon egentlig anledning. Men det är väl skönt att få ut så mycket som möjligt av dagen. Småbarnslivet hemma hos Malin har nog smittat av sig lite. Ska så fort  min resekompanjon, Helena vaknar hoppa på bussen och åka iväg till Ullared en snabbis innan solen blir alldeles för varm.

Söndag till onsdag har jag spenderat massa mil hemifrån i Avesta hos Malin och hennes Peter och Lucas. Det var verkligen jätte roligt att träffa alla. Var en evighet sen jag träffade henne och vilket litet charmtroll till son hon har skaffat sig. Helt underbar liten kille. 
Jag kan inte annat än påstå att jag valde helt rätt dagar för att semestra. Över 25 grader varmt och många lata timmar på stranden. Äntligen fick jag bada i insjö dessutom. Så med lite mer färg på min bleka kropp och ofattbart utvilad kan jag inte annat än tacka för en toppen semester. Ses snart igen Malin, saknar vår tid tillsammans, 

Nu är jag ledig resten av veckan har har egentligen ingenting planerat. Idag ska jag som sagt, dum som jag är, spendera förmiddag innomhus på Gekås. men det får bli snabb shopping så man kommer ut i sommarvärmen igen, man vet ju inte hur länge den håller i sig. 

Vad helgen bjuder på vet jag inte än. Får se vad som händer....  


RSS 2.0