"Heja Falkenberg!"

Det har varit en fullspäckad och väldigt trevlig långledighet. 

Julafton började med ett besök på Borås akutmottagning. Samuels farliga jobb resulterade i en metallflis i ögat. Men man kan väl inte klaga när besöket tar en timme. Man är ju van vid något helt annat.   

Juldagen slutade, efter en väldigt trevlig och onykter fest hos Malin och Rasmus, med en nattlig promenad. Syftet var att nyktra till och undvika ett helt onödigt och meningslöst bråk på hemmaplan.

Annandagen spenderades sovande just på gund av hur trevligt vi hade dagen innan. Allt vi orkade med var att itta på Körslaget. HEJA FALKENBERG! Men Boråskören är givetvis andra valet.

I lördags begav vi oss tillbaka till Borås för 18-årsfest som resulterade i vänsterhänt bowling och återuppväckta minnen av min coola molblol - popstjärnan. Alla som har hört Boråsgruppen Deadline förstår varför det är värt att nämnas.

Söndagen gick i pengaspenderingens tecken när vi plockade fram VISA-kortet gång på gång på mellandagsrea i Knalleland. Vi toppade kalaset med ett besök på IKEA. Ett rekordbesök ska tillägas. In och ut på 40 minuter.

Så vill jag passa på att tacka för alla fina julklappar jag har fått. Jag måste verkligen ha varit snäll det gångna året så mycket fint som jag fått. Allt ifrån en keramisk kockkniv och elektrolux assistent till spel till min dansmatta. Julklappsmässigt måste jag nog säga att denna julen ligger topp 3 utan tvekan.

Men nu är jag trött på julen. Imorgon ska jag klä av min gran och i slutet av veckan packas tomtarna ner. Nu är det nyår vi väntar på och speciellt skidresan som väntar oss vecka 2.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Sov så gott.

"God jul"

Klockan är 00:08, det är julafton och det är snöflingor i luften i Borås!
GOD JUL ALLIHOPA!

"Vi längtar!"

Mina stora planer är lagda på is.
Tanken var att de skulle hända stora saker här förra helgen, men det får vänta. Det får vänta till sommaren.
men jag får väl kanske avslöja planerna i alla fall.. Annars finns det nog några i min omgivning som dör av nyfikenhet. ;)

Vi ska skaffa hund! Och på riktigt den här gången. Nu är det inte längre något löst snack. Vi har löst alla problemen en tillökning skulle kunna orsaka. Samuel får bygga hundgård på jobbet så nu behöver vi inte tänka på att stackarn behöver vara ensam hemma. Nu kan han följa med pappa till jobbet istället. :)

Och jag har dessutom fått ett vikariat på jobbet, så nu kommer jag kunna lägga in mitt schema som jag vill i fortsättningen och då givetvis kunna vara ledig på förmiddagar och ibland hela dagar mitt i veckan.

Så till sommaren ska det flytta hem en liten fransk bulldog till lertäktsvägen. Helt underbart. Vi längtar!

"Glada nyheter"

Nu är det stora planer på gång.
Men än så länge hemliga....
Sitter på jobbet och kan inte sluta le. Man skulle kunna tro att jag är 14 år och precis har fått ett sms av klassen snyggaste kille... Så fånigt ler jag. Men leendet är orsakat av ett sms från världens snyggaste kille istället som hade otroligt glada nyheter. 

Det kan komma att hända större saker i helgen än bara julfesten på fredag. 

Men mer än så avslöjar jag inte förrän på måndag.  

"Inget bättre för mig"

Här sitter jag med fingrarna på tangentbordet, men har egentligen inte så mycket att skriva om.
Det har väl egentligen inte hänt något speciellt den senaste veckan som är direkt värt att dela med sig av.
Men Samuel ligger och sover så jag har inget bättre för mig. Stackarn är helt slut... sena kväller med sitt nya x-box har tagit musten ur honom.

Ja, han har köpt ett x-box....
Så nu kretsar mycket av den lediga tiden runt Need for speed - undercover.
Men pojken har bara en kontroll - host host till alla som kan tänkas behöva julklappstips - så han får ju spela ensam än så länge.

Trivs jätte bra på jobbet. Bättre och bättre hela tiden faktiskt. Nu börjar man dessutom bli lite mer självgående vilket så klart är jätte skönt. Härligt att inte vara beroende av att det finns någon som kan hjälpa en hela tiden. Imorgon ska vi nya ut och prova på att åka kollektivt - en av sex dagar vi ska göra detta. Så imorgon bär det av till Varberg. Vi ska åka till och med åka Viskadalsbanan. Vilken tur att jag får prova på att åka med den. Jag som bara har pendlat dagligen med den i 3,5 år. Men man får ju offra sig för sina kollegor.

Nej, nu blir det duschen och sen är det dags för Grey's Anatomy - Veckans TV-höjdpunkt.


RSS 2.0