"Jag ska istället berätta..."

Det hade varit enkelt att inleda dagens inlägg med mitt favoritämne fotboll med tanke på Elfsborgs storartade 2-0 seger mog Djurgården igår. Det hade varit lätt att ösa lovord över Anders Svensson som gör matchen första mål i första matchminuten och som spelar från start trots att han haft mest speltid i hela landslaget under EM, och berömma Ishizaki som slog hörnan Svensson gjorde mål på och som dessutom satte straffen i 14:de minuten som innebar att Elfsborg kammade hem tre poäng.
Hur skulle jag egentligen kunna låta bli att berömma dessa stöttepelare i mitt älskade Elfsborg?
Hur skulle jag kunna skriva ett helt inlägg utan att nämna att laget har gått sju omgångar utan att släppa in ett mål?
Nej, det skulle inte vara lätt.
Men nu är ju tanken inte att det här ska vara en fotbollsblogg utan en blogg om mig. (Okej att mitt liv handlar mycket om fotboll, men inte bara.) Så jag tänker låta bli.

Jag ska istället berätta att jag och Samuel var på hundutställning i Borås i helgen.
Jag ska förkunna att vi har bestämt oss för att det är en liten fransk bulldog vi vill utöka vår, än så länge, lilla familj med.
Jag ska skryta om att jag imorgon, tillsammans med tre medålders (men ungdomliga i sinnet) herrar ska gå och se Bruce Springsteen på Ullevi imorgon.
Jag ska dessutom klaga lite över mitt späckade schema som innebär att efter en helnatt med dessa partyglada gubbar ska på dop på lördagen där Samuel dessutom är fadder.

Sådär.
En uppdatering i mitt ICKE FOTBOLLS DOMINERANDE liv. ;)

RSS 2.0