Tapasmeny

Precis lagom för 6 personer.
Det räcker nog med 750g kyckling. Vi fick ganska många spett över. Men dom är goda dagen efter också. :)

Kycklingspett
1kg kycklingfile. 1/4 kycklingfilé per spett, marinerade i köpt allroundmarinad uppiffad med lite honung och salt & peppar. Grillade i ugnen.

Dip med vitlök, örter och citron
Vanlig creme fraiche-dip med färsk vitlök, basilika, persilja och citronskal.

Quesadillas
Med riven cheddar och finhackad inlagd jalapenos. Plus en utan jalapenos.

Bruschetta med 2 toppingar
Ugnsrostad ljus baguette med olivolja och vitlök

Tomattopping gjord på 4 tomater, 1 vitlöksklyfta, olivolja, ½ kruka basilika, salt och svartpeppar
Svamptopping gjord på 6 små portobello, persilja och hyvlad parmesan.

Cris-cut potatis
Färdigköpta ur frysdisken.

Frukt
Melon och apelsin

Ost
Brie och gruyere i tärningar

Charkuterier
Parmaskinka och salami. 3 skivor skinka/person och 2 skivor salami/person

Olliver

Jag tror det här var allt. Väldigt gott. Nästa gång testar vi något nytt. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0