Nationaldagen

Det är bara Freja i den här familjen som har firat nationaldagen idag. Hon var med sin gudfar och hans "vän" Xandra i Falkahallen där kommunen hade sitt firande i år. Hon hade med sig både en ballong och en flagga hem och jag fick veta att hon hade haft jätteroligt. Allra roligast hade det tydligen varit att titta på gäng dansare. Hon skaffade väl antagligen ny inspiration till sina dansuppvisningar här hemma. :)

Jag däremot har varit väldigt flitig. Idag igen.

Malin kom hit redan i förmiddags och åt sen frukost med oss sjusovare. Vi gick inte upp ur sängen förrän klockan var 9 idag. Fast vi vaknade kl 8. I en hel timme låg Freja och gosade med mig och tittade på Disney Junior. Kvalitetstid!!!

Sen har vi hunnit med att baka två sorters småkakor (en sats hamnade dock i soporna. Man MÅSTE ha format till hallongrottor. De flyter ut, blir helt platta och bränns annars.), bakat en nationaldagstårta, lagat lunch och testat ert nytt kryddsmör inför lördag, dammsugit och torkat golv, slappat i solen, spelar Uno på balkongen, ätit pizza och sett det sista avsnittet av Greys för den här säsongen.

(Vilket jäkla slut för övrigt. Ska man behöva vänta hela sommaren nu på att få veta hur det går!? Usch! Jag hatar säsongsavslutningar som är så spännande. Kommer de bli hittade? Vilka överlever? Kan det bli höst snart?)

Imorgon har vi också en del att stå i. Jag ska tvätta, göra en ordentlig sats av kryddsmöret (om jag orkar gå och handla), ringa fk och räkna på dagar, städa sovrummet och på eftermiddagen ska jag göra tårtfyllningarna och lägga ihop tårtorna tror jag.

Fullt upp. Plus att S ska jobba över. Jippi!

Nu är det dags sova. Äntligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0