Nya rutiner

Vi är mitt uppe i en rejäl förändring när det gäller våra rutiner här hemma. Freja sover bara en gång på dagen nu istället för två. Det händer fortfarande att hon sover en liten stund på eftermiddagen om hon sovit tidigare eller kortare än vanligt mitt på dagen eller om vi åker bil eller så. Men en vanlig dag sover hon runt 2 timmar på dagen och sen håller hon sig vaken till natten. Härligt!
 
Men i och med den förändringen så sover hon lite senare än hon gjort förut. Oftast inte förrän tidigast 12 och då har vi märkt att lunchen blir så himla sen. Eftersom hon ätit efter att hon sovit innan. Vissa dagar äter hon inte lunch förrän en bra stund efter 15. Så idag har vi provat på att äta lunch innan hon sover. Vid 11.30.
 
Det gick helt okej. Men hon var så himla trött så det var svårt att få i henne tillräckligt med mat. Sen har vi dessutom haft lite oflyt på eftermiddagen med tårtbak och fika så rutinerna blev lite knepiga ändå. Men jag tror nog det är så här vi ska ha det nu. Hon behöver nog bara vänja sig.
 
Vi provar imorgon igen och ser hur det går. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0