Strandhäng

Idag har vi varit i Böda och hängt på stranden. Vi har haft strålande väder och det var precis lagom varmt i vattnet. Så vi hann med tre dopp under de tre timmarna vi var där. Underbart! Det har jag saknat.

Vi hann dessutom med två set volleyboll. Jag och X var faktiskt någorlunda nära att vinna över S och A. Helt utan fördelar. Duktiga vi!

Ikväll har vi grillar laxfjärilar som vi var nere och köpte i hamnen i förmiddags. Till åt vi potatis, sallad och romsås. Mycket gott. Och det kändes väldigt somrigt att sitta ute och äta färsk grillad lax, dricka iskallt vin och ha den allra sista kvällssolen i ansiktet. Att det dessutom stramade lite i huden och mina bordsgrannar såg välstekta ut gjorde semesterkvällen komplett. :)

Imorgon ska vi börja packa ihop lite smått och på lördag är det dags att rulla hemåt. Lite tråkigt att semestern är slut men det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem. Hem till vår säng istället för den här våningssängen. Hem till lite större ytor än det här lilla sovrummet. Hem till Frejas rum och vårt egna rum. Hem! Alltid lika skönt att komma hem.

Slänger in lite strandbilder också. Låt er in luras av att vädret ser lite halvkass ut. Det var liiiite mulet en liiiiten stund precis när vi kom. Resten av dagen hade vi blå himmel. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0