"Fotograferade lägenheten"

Igår var det en mäklare här och fotograferade lägenheten. Skönt att ha det överstökat. Nu är det gjort så nu behöver man inte städa och fixa varenda ledig sekund man har.
Igår gick jag upp kl 10 och städade mer eller mindre oavbrutet i 6 timmar tills Samuel kom hem. Tur att man i alla fall fick sova ut på sin lediga dag. Det är mer än vad man kan säga om idag... Upp innan sju och ut i tvättstugan. Suck! Men man måste väl.

Lägenheten var i alla fall så fin den kan bli igår. Nu blommor överallt och frukt och grönsaker framme i lägenheten. Men det kändes himla lurigt att ha någon som gick omkring här och fotograferade. Han kollade ju på alla detaljer. Ännu konstigare kommer det kännas när vi ska ha visning här. Tur att man slipper vara hemma då.

Var och tittade på ett hus här i området igår också. Det var vår mäklare som hade det så han tyckte vi skulle hänga med och titta lite spontant så där. Men det var absolut inget för oss. Alldeles för mycket att göra på ett så pass litet hus. Men kul att gå och titta lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0