"Men vem är en fegis?"

Ännu ett nytt badäventyr - I SÖTVATTEN!
Trots att det bara var jag, Samuel och Malin som var på badhumör i går efter jobbet bar det iväg ut mot Heberg och ännu en insjö. Vi lämnade alla våra torra vänner i Falkenberg, det var ju trots allt deras förlust.

Efter en lååååång promenad i skogen och bestigningar av en och annan fet backe hittade vi tillslut fram till platsen. Jag vill kalla det strand men det går inte. Platsen bestod av jord, några stenar, träd och buskar. Och så klart klippor. Anledningen till promenaden var att de modiga skulle kunna hoppa ner i vattnet från olika höga klippor. Inte hade vi uppfattat det som att det var nästan den enda vägen ner i vattnet. Det fanns ju en fegisklippa som bara var knappa metern hög, men vem är en fegis? :)

Vi flickor höll oss dock till den mellersta klippan som var dryga 6 meter hög (uppskattningsvis så klart, vi mätte den knappast.) Samuel skulle ju givetvis vara värst och hoppade från den 9 meter höga. Men vilken känsla! Det var riktigt roligt faktiskt. Tog en ganska bra stund innan man landade i vattnet. Jag har ju hoppat från 5 meters höjd många gånger förut från hopptorn ner i en pool men det här var något helt annat. När man tog klivet ut såg man bara en lodrät klippa och kolsvart vatten. Man ångrade sig varje gång och varje gång när man var 10 cm från kanten fick man världens klump i magen. Men gud vad skönt det var när man landade i vattnet.

Men vi överlevde hoppen utan skador. Eller ja, nästan i alla fall. Malin rev sig själv under näsan i andra hoppet så det började blöda, men det var ju lite självförvållat. :)

Blir i alla fall fler äventyr till den sjön.

   

Kommentarer
Postat av: Anja

Wow, vilka våghalsar!!! Det ser härligt ut. Jag höll på att göra en "Helena" med hissdörren nyss... Det var väldigt varmt då också, kommer du ihåg??? Ha det underbart i sommaren och simma lugnt! Massa solvarma kramar från oss här hemma!

2008-06-04 @ 20:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0